Så kan du få hjälp

Chatt för ungdomar i utsatta situationer

Chatta

ungarelationer.se kan du som är mellan 15-20 år chatta varje kväll kl 20-22.

Både du som är utsatt, du som utsätter eller är en orolig kompis kan kontakta oss. Du kan vara anonym och de volontärer som bemannar chatten är vana vid och har lång erfarenhet av att möta unga i utsatta situationer.

 
1000Mottagningen

Besök vår mottagning

1000Mottagningen är öppen varje vardag. Den bemannas av vår psykolog som har erfarenhet av att möta unga utsatta våld i en relation och unga som säljer sex eller befinner sig i människohandel. 1000Mottagningen finns i Stockholm men du är välkommen att höra av dig oavsett var du bor så försöker vi hjälpa dig. Du kan vara helt anonym och det kostar ingenting.

 
Stödkontakt för utsatta ungdomar

Stödkontakt

Stödkontakt kan du få som utsätts eller utsätter någon för våld i en nära relation eller som har sex mot ersättning. Det är till för dig som tycker att det skulle kännas bättre att prata med en och samma person vid upprepade tillfällen istället för att prata med olika personer på chatten. Du kan be om en stödkontakt antingen när du chattar eller genom att maila till mottagningen@1000mojligheter.se. Du och din stödkontakt kan sen välja att chatta eller maila med varandra. Oavsett hur ni har kontakt så är det en timme per vecka som er kontakt kommer att pågå. Efter tio tillfällen kommer du och din stödkontakt prata om hur det har gått hittills och om du har behov av fler samtal och vilken typ av stöd du i så fall behöver.

 
Gruppsamtal för ungdomar

Gruppsamtal

Gruppsamtal finns för dig som vill träffa andra med liknande erfarenheter. Vi har grupper både för dig som varit utsatt för våld i en partnerrelation, varit eller är i prostitution/har sex mot ersättning. Maila mottagningen@1000mojligheter.se för mer information. Gruppsamtalen sker i våra lokaler på Norrmalm i Stockholm.