För dig som är ung

Att ha en relation med någon kan kännas på tusen olika sätt. Men om det börjar kännas som att den du har ett förhållande med får dig att må dåligt, försöker kontrollera vad du gör och vem du träffar, eller gör saker mot dig som inte känns bra finns vi här för dig så att du kan få stöd och hjälp.

Kanske vill du bara fråga om vad som är vanligt och inte i en relation eller om det är ok eller inte med ett visst beteende. Kanske var er relation jättehärlig från början men känns annorlunda nu? Kanske är den du är tillsammans med ibland superfin men sen plötsligt väldigt arg eller elak? Vi som finns här för att chatta med dig är vana att prata om sådana här frågor och vi dömer aldrig dig utan lyssnar på vad du har att säga och stöttar och hjälper dig på det sätt som du vill.

Det kan också vara så att du är den som funderar på om det du gör mot den du har en relation med är ok? Om det känns som att du har svårt att kontrollera ditt humör, blir väldigt arg eller försöker bestämma mycket över den du är tillsammans med? Kanske känner du att du gör saker mot din partners vilja ibland eller att du vill kontrollera vem hen träffar, pratar, smsar och umgås med? Med oss kan du chatta anonymt om dina tankar och funderingar. Ingen fråga är för liten eller för stor.

Chatten är öppen varje mån kl 19-21 och varje fre kl 18-20 och du hittar den här.

Du kan också maila till mottagningen@1000mojligheter.se för att få stöd, boka in en tid på vår 1000Mottagning eller få en egen stödkontakt via chatt/mail.